Jouw toekomst in het specialistisch onderwijs

Heb je je geschiktheidsverklaring behaald? Dan krijg je bij ons een aanstelling voor twee jaar. We bieden je een fijne leerwerkplek in een rijke leeromgeving. Je werkt met en leert over verschillende leeftijdsgroepen. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste begeleiding. Daarnaast profiteer je van alle voordelen die medewerkers bij Ozeo hebben. Ook worden alle opleidingskosten voor je betaald. Heb je je getuigschrift behaald? Dan krijg je bij ons in principe een vaste aanstelling!

Aanbod hogescholen

Zij-instromen in het specialistisch onderwijs kan in samenwerking met alle hogescholen in Nederland. Zo biedt ook de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen de studieroute Zij-instroom in beroep aan.

Na een carrière in de sales, wilde ik gaan voor iets betekenisvols. Ik ben begonnen als zij-instromer op het sbo en heb daar nog geen moment spijt van gehad! Jeroen Bosgra, zij-instromer Het Springtij
Ozeo zij-instroom

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze afdeling HRM via hrm@ozeo.nl of via telefoonnummer 0118 – 74 50 11.